REPARATIES

APPLE IPHONE 6S Plus

SOORT REPARATIE

GARANTIE TERMIJN

PRIJS

GLAS REPARATIEGLAS REPARATIETouchscreen + Scherm (Copy LCD)

3 maanden

€ 55,-

Touchscreen + Scherm (Origineel LCD)

12 maanden

€ 75,-

TOUCHSCREEN + SCHERMTouchscreen + Scherm (Copy LCD)

3 maanden

€ 65,-

Touchscreen + Scherm (Origineel LCD)

12 maanden

€ 85,-

ACCU + LAADCONNECTORLaadconnector

3 maanden

€ 39,-

Accu

3 maanden

€ 39,-

CAMERAFront Camera

3 maanden

€ 39,-

Back Camera

3 maanden

€ 49,-

BEHUIZINGBehuizing / Backcover vervangen

3 maanden

€ 129,-

MOEDERBORD REPARATIETouch IC

3 maanden

€ 129,-

Audio IC / U2

3 maanden

€ 129,-

WATERSCHADEWaterschade behandeling

3 maanden

€ 35,-

SOFTWARESoftware installatie

GEEN GARANTIE

€ 20,-

GLAS REPARATIE

Apple iPhone 6s Plus Glasreparatie kunnen wij uitvoeren indien alleen het glas kapot is gegaan van je iPhone 6s Plus. Wij monteren bij glas reparaties zowel het touschreen als het scherm. Er zit statiegeld op ORIGINELE schermen die nog heel zijn. Hierdoor is de prijs goedkoper dan bij een reparatie waar het LCD bij gebroken is. Het statiegeld wordt als korting berekend in onze GLAS REPARATIE.


TOUCHSCREEN + SCHERM REPARATIE

Apple iPhone 6s Plus touchscreen + scherm reparatie kunnen wij uitvoeren als ook het LCD gebroken is. Dit is te zien bij lijnen die door het LCD heen lopen of het LCD geeft helemaal geen beeld meer. Indien het touchscreen niet meer werkt is GLAS REPARATIE helaas NIET meer mogelijk.


KWALITEIT COPY LCD

Copy LCD schermen zijn bij ons van zeer hoge kwaliteit. Wij gebruiken NCC schermen die wat kleur betreft het dichtst bij originele kwaliteit ligt.  De reactiesnelheid van onze Copy schermen kunnen afwijkend zijn van de originele schermen. Wij geven 3 maanden garantie op deze schermreparaties.


KWALITEIT ORIGINEEL LCD

OEM Kwaliteit schermen zijn voorzien van een ORIGINEEL LCD. De kleuren van deze schermen zijn hetzelfde als de schermen die oorspronkelijk door Apple worden uitgeleverd bij aanschaf van een nieuwe iPhone.  Niet alleen het LCD maar ook het touchscreen heeft dezelfde kwaliteit als de oorspronkelijk door Apple geleverde nieuwe iPhones. Wij geven 12 maanden garantie op deze schermreparaties.


IPHONE 6S PLUS REPARATIE BIJ SMARTPHONESCHADE

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van onder andere Apple, Samsung, Huawei, OnePlus en Motorola.  Naast reparaties kun je bij ons ook terecht voor refurbished telefoons en laptops.


COMPUTER, TABLET EN TELEFOON REPARATIES

Reparatie nodig voor je tablet, computer of telefoon? Dan kun je altijd terecht in onze winkel in Mierlo. Wil je graag je telefoon laten maken, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kun je jouw telefoon naar ons opsturen. Nadat je telefoon is gerepareerd, sturen we deze weer gratis naar je terug. Indien anders door ons vermeld, krijg je drie maanden garantie op onze reparaties.


JE TELEFOON LATEN REPAREREN BIJ SMARTPHONESCHADE

Bij Smartphoneschade Mierlo helpen we je graag om je telefoon, tablet of computer te repareren. Kom je uit de omgeving van Eindhoven, Mierlo, Helmond of Geldrop? Dan kun je zelfs gebruik maken van onze gratis haal en breng service. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Mierlo. Voor meer informatie over onze telefoon reparaties in Mierlo en omgeving kun je een mailtje sturen naar info@smartphoneschade.nl of bellen naar 0492234566.